Yenilenen merdivenler İzzet Baysal Caddesi’ne renk kattı

Bolu Belediyesi tarafından baştan aşağı yenilenen İzzet Baysal Caddesi’ndeki iki merdiven rengarenk ışıklı görüntüsüyle büyük beğeni topluyor.

Bolu şehir merkezinin kalbi İzzet Baysal Caddesi’nde uzun yıllardır bakımsızlıktan adeta dökülen bankalar önündeki iki adet merdiven, Bolu Belediyesi tarafından baştan aşağı yenilendi.

Başkan Özcan’ın talimatıyla Fen İşleri Müdürlüğü’nce başlatılan çalışmalarda geçmişte karanlık ve ıssız haliyle insanların geçmeye dahi korktuğu merdivenler, sıfırdan inşa edildikten sonra led ışıklar ve modern sokak lambalarıyla donatıldı.

Gören herkes fotoğraf çektiriyor

İnce işçiliği biten ve ışıklandırması çalışır vaziyete getirilen merdivenlerden biri, dün gece rengarenk görüntüsüyle ilk kez caddeden geçenleri karşıladı. Adeta görsel şölen sunan merdivenleri gören vatandaşlar, yenilenen merdivenlere tam not vererek fotoğraf çektiriyor.

4442658 Whatsapp destek hattımızdan bize ulaşabilirsiniz.

Mesaj atmak için tıklayın.