TÜRKSOY Genel Sekreteri Kaseinov’dan Başkan Özcan’a ziyaret

TÜRKSOY Genel Sekreteri Kaseinov, Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’ı makamında ziyaret etti.

Türk Kültürü Teşkilatı (TÜRKSOY) Genel Sekreteri Düsen Kaseinov, Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’a nezaket ziyaretinde bulundu.

Salı günü öğlen gerçekleşen ziyarette TÜRKSOY Genel Sekreteri Kaseinov, makamında ziyaret ettiği Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’ı yerel seçimlerde elde ettiği başarı dolayısıyla kutlayarak, görevinde başarılar diledi.

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan da Türksoy Genel Sekreteri Düsen Kaseinov’a ziyareti dolayısıyla teşekkür ederek, ardından Kaseinov’dan TÜRKSOY’un faaliyetleri hakkında bilgiler aldı.

Ziyarette ayrıca Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan ve TÜRKSOY Genel Sekreteri Düsen Kaseinov günün anısına karşılıklı hediye takdiminde bulundu.

4442658 Whatsapp destek hattımızdan bize ulaşabilirsiniz.

Mesaj atmak için tıklayın.