03.03.2020 Vefat İlanları

SAFURE CAN

Demirciler köyü halkından (Merhum) hacı Kasım CAN’ın eşi, (Merhum) hacı Mustafa CAN, Nezaket, Zeynep ve Murat’ın anneleri, Sabriye CAN’ın kayınvalidesi, İsmail KURUKAN’ın ablası;

Cenazesi bugün Demirciler Köyü Caminde kılınacak, ikindi ve cenaze namazı sonrası köy mezarlığına defnedilecektir.

FAZİLET DEMİRBAŞ

Seben ilçesi Çarşı mahallesi halkından emekli öğretmen Seyit Ali DEMİRBAŞ’ın eşi, Ayşen ve Bekir DEMİRBAŞ’ın anneleri;

Cenazesi bugün Seben Merkez Caminde kılınacak, öğle ve cenaze namazı sonrası Seben Merkez mezarlığına defnedilecektir.

NEBAHAT YİĞİT

(Merhum) Süleyman YİĞİT’in eşi, Atıf, Asıf, Emin ve Adem YİĞİT’in anneleri;

Cenazesi bugün Mengen İlçesi Pazarköy Bürnük KÖyü Caminde kılınacak, ikindi ve cenaze namazı sonrası köy mezarlığına defnedilecektir.

MÜKERREM BALABAN

Mudurnu İlçesi Göncek köyü halkından (Merhum) Safiye BALABAN’ın eşi, Uğur BALABAN’ın babası, Köy Hizmetlerinden emekli;

Cenazesi bugün Gölyüzü Mahallesi Çayırpınarı Caminde kılınacak, öğle ve cenaze namazı sonrası Şehitler Mezarlığına defnedilecektir.

MUHAMMET AKÇA

Nuray AKÇA’nın eşi, Mustafa ve Ahmet AKÇA’nın babaları, Türk Telekomdan emekli İbrahim AKÇA’nın kardeşi, Ahmet DÖNDÜ’nün oğlu;

Cenazesi bugün Düzce İli Yığılca İlçesi Aksu Köyü Caminde kılınacak, öğle ve cenaze namazı sonrası köy mezarlığına defnedilecektir.