29.12.2023 Vefat İlanları

SEDAT EMEN

Merhum Akif ve merhume Gülbahar EMEN’in oğulları, Resul EMEN ve Derya CIRIKOĞLU’nun kardeşleri;

Cenazesi bugün Cuma namazından sonra Pendik Şeyhlı da defnedilecektir.

ORHAN DEMİREL

Karacaağaç Mahallesi halkından, Fatma DEMİREL’in eşi, Tamer ve Sibel DEMİREL’in babaları, merhum Fahrettin DEMİREL, Hamiyet ÇAVUŞOĞLU’nun ağabeyleri, Hüseyin ÇAVUŞOĞLU’nun kayınbirederi, Vergi Dairesi’nden emekli;

Cenazesi bugün Karacaağaç Mahallesi Camii’nde kılınacak, Cuma ve cenaze namazından sonra Karacaağaç Mezarlığına defnedilecektir.

NECATİ KORKMAZ

Seben İlçesi Kızık Köyü halkından Semerkant Mahallesinde ikamet eden Emine KORKMAZ’ın eşi, Metin KORKMAZ’ın babası, merhume Ayşe KAPTAN, merhum Sadettin KORKMAZ, Rafiye ATEŞ’in kardeşleri;

Cenazesi bugün Aktaş Camii’nde kılınacak, Cuma ve cenaze namazından sonra Çığırtkanlar Mezarlığına defnedilecektir.

TÜZÜN AKAYOĞLU

Yaşamkent Mahallesi halkından, Sena AKAYOĞLU’nun eşi, Sündüz ÖZDEMİR, Tuba AKAYOĞLU’nun babaları, Müşerref BITIR, merhume Müferret GÖNDER’in kardeşleri, Uğur Ahmet ÖZDEMİR’in kayınbabası PTT’den emekli;

Cenazesi bugün Kalıcı Konutlar Camii’nde kılınacak, Cuma ve cenaze namazından sonra Aşağısoku Mahallesi mezarlığına defnedilecektir.

NUH DÖNMEZ

Kıbrısçık İlçesi Köseler Köyü halkından;

Cenazesi bugün Cuma namazından sonra Kıbrısçık  Köseler Köyü mezarlığına defnedilecektir.

Saat 11:00 da Aktaş Camii önünden araç kaldırılacaktır.

ŞEREF MAN

Mustafa MAN’ın eşi, Nurşen EKİCİ, Dudu BİLGİÇ, Nuri ÖZCAN’ın ablaları, Selçuk MAN, Zafer, Cafer ve Zerrin DEMİREL’in anneleri;

Cenazesi bugün Cuma namazından sonra Göynük Hebirler Köyü mezarlığına defnedilecektir.

NURİ BAYRAK

Yeniçağa İlçesi Hamzabey Köyü halkından;

Cenazesi bugün Cuma namazından sonra Yeniçağa Hamzabey Köyü mezarlığına defnedilecektir.

RAMAZAN ÖZTEKİN

Gerede İlçesi halkından;

Cenazesi bugün Cuma namazından sonra Gerede merkez mezarlığına defnedilecektir.

HÜSEYİN ŞENGÜL

Cenazesi bugün Cuma namazından sonra Sakarya Yorgalar Mezarlığına defnedilecektir.

KADRİYE ELÇİN

Mudurnu İlçesi halkından;

Cenazesi bugün Cuma namazından sonra Mudurnu merkez mezarlığına defnedilecektir.

HÜSNÜ AKALIN

Mudurnu İlçesi Uzunçam Köyü halkından;

Cenazesi bugün Cuma namazından sonra Mudurnu Uzunçam Köyü mezarlığına defnedilecektir.