2020-2024 Stratejik Plan Dönemi’ne hazırlık anketi oylama açıldı

Bolu Belediyesi 2020-2024 Stratejik Plan Dönemi’ne hazırlık amacıyla anket çalışması başlattı. Belediyenin hizmet kalitesinin arttırılmasına katkı vermek isteyen tüm vatandaşlar, belediyenin web sitesinden anketi cevaplayabilirler.

Bolu Belediyesi, belediyecilik hizmetlerinin iyileştirilmeye açık alanlarının tespiti ve çözüme yönelik stratejilerin geliştirilmesi amacıyla bir anket çalışması başlattığını duyurdu.

2020-2024 Stratejik Plan Dönemi’ne hazırlık amacıyla başlatılan anket, belediyenin web sitesi üzerinden oylamaya açıldı.

Ankete katkı vermek isteyen tüm vatandaşlar https://www.bolu.bel.tr/vatandasanketi/ linkinden ankete erişim sağlayarak soruları cevaplayıp Bolu Belediyesi’nin hizmet kalitesinin arttırılmasına katkıda bulunabilirler.

Ankete katılmak için tıklayınız:

Stratejik Plan Vatandaş Memnuniyet Anketi

Kapalı
4442658 Whatsapp destek hatttımızdan bize ulaşabilirsiniz.

Mesaj atmak için tıklayın.