09.07.2024 Vefat İlanları

BAYRAM DURSUN

Tekke Işıklar köyü halkından; Durkadın DURSUN’un eşi, Hacer, Hüseyin, Hatice, İsmail, Huri ve Gülcan’ın babaları, eski Belediye çalışanlarından;

Cenazesi bugün Semerkant Mahallesi Akman Camii’nde kılınacak, öğle ve cenaze namazından sonra Çıkınlar Mezarlığına defnedilecektir.

AYŞE BİR

Merhum Ali BİR’in eşi, Fatma, Yüksel ve Aysel’in anneleri, Kemal, Alaattin ve Sefer’in kayınvalideleri;

Cenazesi bugün öğle namazından sonra Yukarısoku Mahalle mezarlığına defnedilecektir.

AYŞE YILMAZ

Cenazesi bugün Karacasu Beldesi Santral Camii’nde kılınacak, öğle ve cenaze namazından sonra Karacasu mezarlığına defnedilecektir.

CAHİT KOÇ

Cenazesi bugün Siteler Camii’nde kılınacak, ikindi ve cenaze namazından sonra Çığırtkanlar Mezarlığına defnedilecektir.

MİHRİMAN YILDIZ

Gerede İlçesi halkından;

Cenazesi bugün öğle ve cenaze namazından sonra Gerede merkez mezarlığına defnedilecektir.

MEHMET BEKLEN

Mudurnu İlçesi Keçikıran Köyü halkından;

Cenazesi bugün öğle ve cenaze namazından sonra Mudurnu Keçikıran Köyü mezarlığına defnedilecektir.

HATİCE YİĞİT

Mudurnu İlçesi Taşkesti Beldesi halkından;

Cenazesi bugün öğle ve cenaze namazından sonra Mudurnu Taşkesti Belde mezarlığına defnedilecektir.

ÜMMÜHAN CEYLAN

Cenazesi bugün ikindi ve cenaze namazından sonra Sakarya Hendek merkez mezarlığına defnedilecektir.

T.C. Bolu Belediyesi
4442658 Whatsapp destek hattımıza hoşgeldiniz.

Mesaj için tıklayın.