08.07.2024 Vefat İlanları

HASAN DOĞRU

Karamanlı Mahallesi halkından, Merhume Hatice DOĞRU’nun eşi, Serdar ve Sevgi DOĞRU’nun babaları, Filiz DOĞRU’nun kayınbabası;

Cenazesi bugün Yeşil Camide kılınacak ikindi ve cenaze namazından sonra Şehitler Mezarlığına defnedilecektir.

EMİNE TURAN

Merhume Mehmet ve Sare SOYCAN’ın kızları, Merhum İbrahim TURAN’ın eşi,Merhum Mustafa, Ayhan ve Müyesser SOYCAN’ın ablaları, Sedat TURAN ve Seda HARMANCI’nın anneleri;

Cenazesi bugün ikindi namazından sonra Yeniçağa merkez mezarlığına defnedilecektir.

ÖMRİYE KONUK

Cenazesi bugün öğle namazından sonra Ankara Nallıhan Alpağut Köyü mezarlığına defnedilecektir.

İSMAİL HAKKI ÇAVDAR

Göynük İlçesi Değirmenözü Köyü halkından;

Cenazesi bugün ikindi namazından sonra Göynük Değirmenözü Köyü mezarlığına defnedilecektir.

VEYSİ ÇAÇA

Cenazesi bugün Siteler Camii’nde kılınacak öğle ve cenaze namazından sonra Çığırtkanlar Mezarlığına defnedilecektir.

EMİNE ADIGÜZEL

Kandamış Köyü halkından;

Cenazesi bugün öğle namazından sonra Kandamış Köyü mezarlığına defnedilecektir.

FATMA KARAMAN

Mudurnu İlçesi Göncek Köyü halkından;

Cenazesi bugün öğle namazından sonra Mudurnu Göncek Köyü mezarlığına defnedilecektir.

RIZA AYDINALP

Dörtdivan Bayramlar Mahallesi halkından;

Cenazesi bugün ikindi namazından sonra Dörtdivan Bayramlar Köyü mezarlığına defnedilecektir.

DURKADIN ŞENER

Mengen Gökçesu Mahallesi halkından;

Cenazesi bugün öğle namazından sonra Mengen Gökçesu Merkez mezarlığına defnedilecektir.

T.C. Bolu Belediyesi
4442658 Whatsapp destek hattımıza hoşgeldiniz.

Mesaj için tıklayın.