YKS’ye girecek öğrencilere ücretsiz ulaşım müjdesi

Bolu Belediyesi'nden YKS sınavında ter dökecek öğrencilere ücretsiz ulaşım desteği geldi.

Bolu Belediyesi, 27-28 Haziran’da gerçekleştirilecek Yükseköğretim Kurumları Sınavı’na (YKS) girecek öğrenciler ile sınav görevlilerine ücretsiz ulaşım hizmeti verileceğini bildirdi.

Konuya ilişkin Destek Hizmetleri Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, “YKS sınavında ter dökecek öğrencilerimiz için 27 Haziran Cumartesi ve 28 Haziran Pazar günü 08.00 – 9.30 saatleri arasında Siteler Cami önü, Kızılay Parkı ve merkez duraklardan Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi’ne otobüs kaldırılacaktır. Sınava girecek öğrencilerimiz ile sınav görevlileri, belediyemize ait olan resmi plakalı ‘sarı’ ve ‘mavi’ renkli otobüslerimizi ücretsiz kullanabilirler.” denildi.

Bolu Belediyesi
4442658 Whatsapp destek hattımızdan bize ulaşabilirsiniz.

Mesaj atmak için tıklayın.