Tanju Özcan Türkiye’nin en başarılı belediye başkanları listesine yine girdi

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan başarısını tescillemeye devam ediyor. ORC Araştırma Şirketinin yaptığı son ankette Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan 81 il içerisinde Türkiye’nin en başarılı 4’ncü İl Belediye Başkanı seçildi.

ORC Araştırma Şirketi, “En başarılı İl Belediye Başkanları” anketinin sonuçlarını paylaştı.

Özcan listenin 4’ncü sırasında yer aldı

Ankette Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan kendisine yine ilk sıralarda yer buldu. 10 – 23 Ekim tarihleri arasında 51 il merkezinde 10 bin 600 kişi ile görüşülerek gerçekleştirilen ankette Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan katılımcıların yüzde 56,1’lik desteği ile “Türkiye’nin en başarılı 4’ncü İl Belediye Başkanı” seçildi.

Bugüne kadar farklı anket şirketinin yaptırdığı anketlerin tamamında her zaman ilk 4 içinde yer alan Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, yapılan bu son anket ile de başarısını bir kez daha tescillemiş oldu.

T.C. Bolu Belediyesi
4442658 Whatsapp destek hattımıza hoşgeldiniz.

Mesaj için tıklayın.