Sokak hayvanları Bolu Belediyesi’ne emanet

Bolu’da sokak hayvanlarının barınma ve yiyecek ihtiyaçları Bolu Belediyesi tarafından karşılanıyor.

Türkiye’de sokak hayvanlarını korumak amacıyla attığı adımları kararlılıkla sürdüren Bolu Belediyesi,  şehrin birçok noktasına kedi ve köpek evleri yerleştiriliyor.

50 noktaya kedi evi yerleştirildi

Proje kapsamında bugüne kadar hayvanseverlerin talepleri doğrultusunda Park ve Bahçeler Müdürlüğü ile Veteriner İşleri Müdürlüğü iş birliğinde 50 noktaya kedi evi yerleştirildi.

Bugün de farklı büyüklükteki 2 kedi evi daha Beşkavaklar ve Köroğlu Mahallesi’deki iki parka yerleştirilerek, yaklaşan kış mevsimi öncesi bu bölgelerde yaşayan sokak hayvanlarının barınma ihtiyacı karşılanmış oldu.

50 noktada bulunan kedi ve köpek evlerine Veteriner İşleri Müdürlüğü ekipleri düzenli olarak su ve mama bırakıyor.

4442658 Whatsapp destek hattımızdan bize ulaşabilirsiniz.

Mesaj atmak için tıklayın.