Olağanüstü Meclis Toplantısı Duyurusu

BOLU BELEDİYE BAŞKANLIĞI’NDAN DUYURULUR

5393 Sayılı Belediye Kanunu’nun 20. Maddesine ek fıkra eklenmesine dair 5675 sayılı Kanunun 3. Maddesinde, “Belediye Başkanı, acil durumlarda lüzum görmesi halinde Belediye Meclisini bir yılda 3(üç) defadan fazla olmamak ve her toplantı bir birleşimi geçmemek üzere toplantıya çağırır…. Olağanüstü toplantılarda çağrıyı gerektiren konuların dışında hiçbir konu görüşülemez.” Maddesi gereği, gündemde yazılı önem arz eden konuları görüşmek üzere, 22 Nisan 2022 Cuma günü saat 14.30’da Belediye Meclis salonunda olağanüstü meclis toplantısı gerçekleştirilecektir.

Sayın Belediye Meclis Üyelerimizin, belirtilen yer, gün ve saatte hazır bulunmaları rica olunur.

Gündem:

1.Açılış – Yoklama,

2.Karaçayır Mahallesi, 245 ada, 2 nolu parsel üzerinde bulunan Okul Alanının İl Milli Eğitim Müdürlüğüne 10 yıllığına tahsis edilmesi ve tahsis amacına uygun olarak İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile protokol yapmak ve imzalamak üzere Belediye Başkanı Tanju ÖZCAN’a yetki verilmesi konusunun görüşülmesi