İmar yolu açma çalışmaları devam ediyor

Bolu Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Bolu'ya yeni imar yolları kazandırmak için 6 mahallede aralıksız çalışma yürütüyor.

COVİD-19 salgınına rağmen planlı altyapı ve üstyapı çalışmalarında hız kesmeyen Bolu Belediyesi, şehrin dört bir yanına yeni imar yolları kazandırıyor.

Fen İşleri Müdürlüğü’nce yürütülen çalışmalarda; yolu olmayan bölgelere imar planına göre yeni yollar açılıyor.

Çalışmalar 6 koldan sürüyor

Bugüne kadar yaptıkları çalışmalar ile Bolu’nun birçok mahallesinde kilometrelerce yol açan belediye ekipleri, Paşaköy, Sandallar, Kasaplar, Kılıçarslan Alpağut ve Yukarısoku Mahallelerinde çalışmalarını yoğunlaştırdı. Ekipler, altı mahallede eş güdümlü süren çalışmalarda greyderler ve iş makineleri ile imar planına göre yeni yollar açıyor.

4442658 Whatsapp destek hattımızdan bize ulaşabilirsiniz.

Mesaj atmak için tıklayın.