Covid-19 nedeniyle Arife Günü mezarlık programları yapılamayacak

Bolu Belediyesi korona virüs önlemleri kapsamında Kurban Bayramı nedeniyle Arife Günü mezarlıklarda herhangi bir program yapılamayacağını duyurdu.

Bolu’da her yıl Arife ve kandil günleri halkın yoğun katılımlarıyla, Kuran-ı Kerim tilaveti eşliğinde mezarlık programları düzenleyen Bolu Belediyesi, koronavirüs (Covid-19) tedbirleri kapsamında, bu yıl 31 Temmuz 2020 Cuma günü idrak edilecek Kurban Bayramı nedeniyle, Arife Günü Şehitler ve Çığırtkanlar Mezarlıklarında program yapılamayacağını duyurdu.
Konuya ilişkin Destek Hizmetleri Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, “31 Temmuz 2020 Cuma günü idrak edilecek Kurban Bayramı nedeniyle, Arife Günü Şehitler ve Çığırtkanlar Mezarlıklarında her yıl geleneksel olarak düzenlenen programlar, bu yıl korona virüs (Covid-19) tedbirleri kapsamında yapılamayacaktır. Halkımızın bilgisine önemle sunar, mübarek Kurban Bayramlarını kutlarız.” denildi.

Kapalı
4442658 Whatsapp destek hattımızdan bize ulaşabilirsiniz.

Mesaj atmak için tıklayın.