Bolu Belediyesi’nin 2’nci Sosyal Tesisi de hizmete girdi

Bolu Belediyesi’nin her kesimden vatandaşın ucuz ve kaliteli hizmet alabilmesi amacıyla hayata geçirdiği sosyal tesislerin 2’ncisi Karaçayır Mahallesi’nde hizmet vermeye başladı. Menü fiyatlarının 30 ila 50 TL arasında değiştiği Bolu Belediyesi Karaçayır Sosyal Tesisinde işinin ehli ustalar tarafından her gün 4 çeşit yemek çıkartılıyor.

Seçim öncesi vatandaşlara verdiği ‘sosyal tesis’ sözünü yerine getiren Başkan Özcan, yoğun talep üzerine şehrin diğer yakasına ikinci büyük sosyal tesis yapılması konusunda talimat vermişti. Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’ın talimatı üzerine Karaçayır Mahallesi’nde bulunan Park Restoran artık Bolu Belediyesi’ne ait Sosyal Tesis olarak vatandaşlara hizmet vermeye devam edecek. Her kesimden ve her yaş grubundan vatandaşın hizmet alabilmesi için ucuz fiyatlandırmaların yapıldığı tesiste hazır menülerde bulunuyor. Her gün 4 çeşit yemeğin çıkartıldığı tesiste menüler ise 30 ila 50 TL arasında değişiyor.

“30 TL’den başlayan menüler”

Bolu Belediyesi Sosyal Tesisi hakkında bilgi veren CHP Bolu Belediye Meclis Üyesi Tahsin Mert Karagöz, “Vatandaşlarımızdan çok fazla talep geliyordu. Başkanımız Sayın Tanju Özcan konuyla hemen ilgilenerek şehrin kuzeyinde ve güneyinde iki tane sosyal tesis kazandırdı. Birincisi Masal Park’tı. İkincisi de Karaçayır Sosyal Tesisi oldu. Her gün 4 çeşit yemek çıkartıyoruz. 30 TL’den başlayan menülerimiz var. Maksimum menülerimiz 50 TL’dir. Herkesi Karaçayır Sosyal Tesisimize bekliyoruz” şeklinde konuştu.

Başa dön tuşu
Mesaj At...
1
T.C. Bolu Belediyesi
4442658 Whatsapp destek hattımıza hoşgeldiniz.

Mesaj için tıklayın.