Bolu Belediyesi’nden 2 mahalleye yeni sosyal tesis

Başkan Özcan, Semerkant ve İzzet Baysal Mahallesi Sosyal Tesisleri’ni inceledi

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, Semerkant ve İzzet Baysal Mahallesi’ne kazandırılan yeni sosyal tesislerde incelemelerde bulundu.

Son 5 yılda birçok mahalle sosyal tesisi inşa ederek Boluluların hizmetine sunan Bolu Belediyesi, Semerkant ve İzzet Baysal Mahallesi Sosyal Tesisleri’nin yapımını da tamamladı. Bünyesinde düğün, nişan, kına, sünnet gibi etkinliklerin ve meslek edindirme kurslarının düzenleneceği çok amaçlı salonlar, muhtarlık ofisleri ve taziye evleri bulunan modern tesisler açılış aşamasına geldi.

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan da tamamlanan tesislerde incelemelerde bulundu. İnceleme gezisinde belediye başkan yardımcıları, daire müdürleri ve muhtarlarla birlikte tesisleri gezen ve teknik detayları hakkında ilgililerden bilgiler alan Özcan, her iki sosyal tesisin mahallelere hayırlı olmasını diledi. Mahalle muhtarları ise tesislerin mahallelerindeki büyük bir eksikliği gidereceğini belirterek, Başkan Özcan ve emeği geçenlere teşekkür ettiler.