Bolu Belediyesi Köroğlu Türk Halk Müziği Korosu’ndan bahar konseri

Bolu Belediyesi Köroğlu Türk Halk Müziği Korosu, “Sazımız Sözümüz Türkülerimiz” Türk Halk Müziği Bahar Konseri ile türkü sever dostlarla bir araya geliyor.

Şef Tahsin Arslan yönetiminde çalışmalarını gerçekleştiren Bolu Belediyesi Köroğlu Türk Halk Müziği Korosu,  Anadolu’nun eşsiz tınısının kulaklara ve gönüle hitap edeceği “Sazımız Sözümüz Türkülerimiz” konseri ile 17 Nisan Çarşamba günü (yarın) saat 20.00’de, Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi Bordo Salon’da türkü sever dostlarla buluşuyor.

Bolu Belediyesi Halk Oyunları Ekibi’nin de türkülere eşlik edeceği konserde, Göynüklü sanatçı Erkan Bekmez de bir Bolu türküsü seslendirecek.

Ücretsiz olan nefis türkü dinletisine tüm halkımız davetlidir.

Not: Konser için, Kalıcı Konutlar Carrefour önü, Kızılay Parkı önü, Merkez Duraklar’dan ücretsiz belediye otobüsü seferleri düzenlenecektir. Araçlar Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi’ne saat 19.00’da hareket edecektir.