Bolu Belediyesi ekibinden 82 yaşındaki İsmail Amca’ya doğum günü sürprizi

Koronavirüs nedeniyle Bolu'ya gelemeyen Dilek Yaşar'ın talebi üzerine Bolu Belediyesi ekipleri, 82 yaşına giren babası İsmail Yaşar'ın doğum gününü kutladı.

İstanbul’da yaşayan Dilek Yaşar, yeni tip korona virüs (Covid-19) tedbirleri nedeniyle doğum günü olan babası İsmail Yaşar’e bir sürpriz yapmak istediğini belirterek, Bolu Belediyesi çağrı merkezinden yardım istedi.

Konunun iletilmesinin sonrası Bolu Belediyesi ekipleri, 82 yaşına giren İsmail Yaşar’ın ikametine gitti ve doğum günü sürprizi yaptı.  Kapıda ellerinde pasta bulunan ekipleri gören İsmail Yaşar, büyük şaşkınlık yaşarken, ekipler Yaşar’a bu sürprizi ‘kızı Dilek Yaşar’ın talebi üzerine’ yaptıklarını söyleyerek, doğum gününü kutladı.

Doğum günü pastasının üzerindeki mumları eşi Pakize Yaşar’la birlikte üfleyen İsmail Yaşar, çok mutlu olduğunu belirterek, Bolu Belediyesi ekiplerine teşekkür etti.

Dilek Yaşar’da tüm bu yaşananları FaceTime üzerinden yapılan görüntülü arama ile an be an takip ederek ardından babasının doğum gününü kutladı.