Başkan Özcan, bu akşam 2’nci kez ‘Şeffaf Masa’nın konuğu olacak

Merakla beklenen ‘Şeffaf Masa’ programının 2’ncisi bu akşam gerçekleşecek. Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, saat 20.45’de başlayacak ve belediye sosyal medya hesaplarından canlı yayınlanacak programda usta gazetecilerin sorularını yanıtlayacak.

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, 2’nci kez “Şeffaf Masa” programında gazetecilerin sorularını yanıtlayacak. Moderatörlüğünü Bolu Gazeteciler Cemiyeti (BGC) Başkanı Bülent Velioğlu’nun yapacağı program saat 20.45’de başlayacak ve Bolu Belediyesi’nin Facebook, Twitter ve Youtube hesaplarından canlı yayınlanacak.

Büyük ilgi gören programın ikincisinde Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan; Bolu Takip Gazetesi İmtiyaz Sahibi Mehmet Ali Atalay, Bolu Gündem Olay Medya Grubu Genel Yayın Yönetmeni Hüseyin Aykan, Bolu Gazetesi İmtiyaz Sahibi ve editörü Caner Güngör, Bolu Havadis Gazetesi İmtiyaz Sahibi Mehmet Demirci ve Köroğlu Gazetesi İmtiyaz Sahibi Ahmet Gülen’in sorularını yanıtlayacak.

Şeffaf Masa programını aşağıdaki linklerden takip edebilirsiniz:

http://www.facebook.com/bolubelediyesi

http://www.twitter.com/bolu_belediyesi

http://www.youtube.com/bolubld

Başa dön tuşu
Mesaj At...
1
T.C. Bolu Belediyesi
4442658 Whatsapp destek hattımıza hoşgeldiniz.

Mesaj için tıklayın.