9.10.2023 Vefat İlanları

İSMAİL ÇAYIRLI

Pelitçik Köyü Karabozlar Mahallesi halkından, Mükerrem ÇAYIRLI’nın eşi, İsmail ÇAYIRLI, Müyesser EKER, Mukaddes GÖKÇEOĞLU’nun babaları;

Cenazesi bugün Pelitçik Köyü Karabozlar Mahallesi Camii’nde kılıunacak, öğle ve cenaze namazından sonra Pelitçik Köyü mezarlığına defnedilecektir.

Saat 11:00 da Sümer Camii önünden araç kaldırılacaktır.

ŞEFİKA ÖZKAN

Seben İlçesi Kabak Köyü halkından, Cemil ÖZKAN’ın annesi, Murat ve Ferhat ÇAMLIBEL’in halaları, Alaattin DİNÇEL’in teyzesi;

Cenazesi bugün Sümer Mahallesi Yeni Camii de kılınacak, öğle ve cenaze namazından sonra Çığırtkanlar Mezarlığına defnedilecektir.

EMİNE ÖZTÜRK

Seben İlçesi Kozyaka Köyü halkından, merhum Ömer ÖZTÜRK’ün eşi, Yasemin YÜCEL ve İsmail ÖZTÜRK’ün anneleri;

Cenazesi bugün Siteler Camii’nde kılınacak, öğle ve cenaze namazından sonra Çığırtkanlar Mezarlığına defnedilkecektir.

HASAN İSLAMOĞLU

Cenazesi bugün öğle namazından sonra Düzce merkez mezarlığına defnedilecektir.

MEHMET KOÇ

Cenazesi bugün öğle namazından sonra Yozgat Çekerek merkez mezarlığına defnedilecektir.

SADULLAH BAKAN

Cenazesi bugün ikindi namazından sonra Kastamonu Cide merkez mezarlığına defnedilecektir.

KENAN TİRYAKİ

Cenazesi bugün ikindi namazından sonra Sakarya Kocaali merkez mezarlığına defnedilecektir.

ZEYNEP ÖZER

Demirciler Köyü halkından, İsmail ÖZER’in eşi, İbrahim ÖZER’in annesi, İsmail, Hüseyin, Mustafa ve Ramazan KÖKLÜ, Fatma ERGÜN, Hatice ÖZER’in kardeşleri;

Cenazesi bugün ikindi namazından sonra Demirciler Köyü mezarlığına defnedilecektir.