22.01.2024 Vefat İlanları

HALİL İBRAHİM DOĞAN

Kıbrısçık İlçesi halkından, Fatma DOĞAN’ın eşi, Aysun ve Özgür Aydın DOĞAN, Aylin KAHRAMAN’ın babaları, emekli öğretmen;

Cenazesi bugün Aktaş Camii’nde kılınacak, öğle ve cenaze namazından sonra Şehitler Mezarlığına defnedilecektir.

HATİCE DEMİR

Afşar Köyü halkından, merhum Dursun DEMİR’in eşi, Birgül ŞANLI, Sinan ve Seyit Ahmet DEMİR’in anneleri;

Cenazesi bugün Afşar Köyü Camii’nde kılınacak, ikindi ve cenaze namazından sonra Afşar Köyü mezarlığına defnedilecektir.

ESMA NURAN UZUNÖZ

Demirciler Köyü halkından;

Cenazesi bugün öğle namazından sonra Demirciler Köyü mezarlığını defnedilecektir.

HASAN HÜSETİN ÖZTÜRK

Gerede İlçesi Ataşyurtlar Köyü halkından;

Cenazesi bugün ikindi namazından sonra Gerede Ataşyurtlar Köyü mezarlığına defnedilecektir.

MEHMET KARAÖREN

Cenazesi bugün ikindi namaından sonra Karabük Yenice  merkez mezarlığına defnedilecektir.