21.03.2023 Vefat İlanları

OKAN GÖKMEN

Tekke Işıklar Köyü halkından, Ambarcı Zahit ve Semra GÖKMEN’in oğulları, Fatma GÖKMEN’in eşi, Buse ve Büşra GÖKMEN’in babaları, Funda ÇETİN’in ağabeyi, Güven Ambarı’nın sahibi;

Cenazesi bugün Siteler Camiinde kılınacak, öğle ve cenaze namazından sonra Yukarısoku Mahallesi mezarlığına defnedilecektir.

CELAL YILMAZ

Mudurnu İlçesi Ormanpınar Köyü halkından, İbrahim ve Gülsüm YILMAZ’ın oğulları, Fatma YILMAZ’ın eşi, Ayşe ve Hatice YILMAZ’ın babaları, Kemal YILMAZ’ın ağabeyi, Emrah ve Emre YILMAZ’ın amcaları, Sedat YILMAZ’ın kayınbabası;

Cenazesi bugün Tepecik Mahallesi Akşemsettin Camiinde kılınacak, öğle ve cenaze namazından sonra Çığırtkanlar Mezarlığına defnedilecektir.

CEMALETTİN YARDIMCI

Dörtdivan İlçesi Çetikören Köyü halkından, Tahir YARDIMCI, Döndü ARSLANDOĞDU’nun babaları;

Cenazesi bugün öğle namazından sonra Dörtdivan Çetikören Köyü mezarlığına defnedilecektir.

İDRİS PERÇİN

Cenazesi bugün saat 12:00 da Düzce Dipsizgöl Köyü mezarlığına defnedilecektir.

RABİA KOÇ

Çıkınlar Mahallesi halkından;

Cenazesi bugün Çıkınlar Camiinde kılınacak, öğle ve cenaze namazından sonra Balcı Camii yanı Çıkınlar Mezarlığına defnedilecektir.

AYŞE SAK

Cenazesi bugün öğle namazından sonra Düzce merkez mezarlığına defnedilecektir.

HÜSEYİN İPEKÇİOĞLU

Mesçiler Köyü halkından;

Cenazesi bugün öğle namazından sonra Mesçiler Köyü mezarlığına defnedilecektir.

MEHMET EMİN FİDAN

Demirciler Köyü halkından, Nazife FİDAN’ın eşi, Nursel UÇUR’un babası;

Cenazesi bugün ikindi namazından sonra Demirciler Köyü mezarlığına defnedilecektir.

SUKTAR YAVUZ ERSOY

Merhum Selahattin ve Merhume Saime ERSOY’un oğulları, Nuran ERSOY’un eşi, Beyza ve Özgür SAĞLAM’ın babaları, Turan, Ayhan ve Merhume Seyhan ERSOY’un kardeşleri;

Cenazesi bugün Siteler Camiinde kılınacak, ikindi ve cenaze namazından sonra Çığırtkanlar Mezarlığına defnedilecektir.