15.10.2021 Vefat İlanları

SABİRE YILMAZ

Ömerler Köyü halkından, Merhum Hüseyin YILMAZ’ın eşi, İbrahim, Mehmet ve Ali YILMAZ’ın anneleri;

Cenazesi bugün saat 10:30 da Ömerler Köyü Camiinde kılınacak, cenaze namazından sonra köy mezarlığına defnedilecektir.

TEVHİDE DURNA

Dörtdivan İlçesi Çetikören Köyü halkından, Selim DURNA’nın eşi, Selami ve İlhami DURNA, Nurcan GEYİKÇİOĞLU’nun anneleri;

Cenazesi bugün Cuma namazından sonra Çetikören Köyü Mezarlığına defnedilecektir.

TAHSİN KIRCALI

Bolu Sanayii esnaflarından, Cemil ve İsmail KIRCALI’nın ağabeyleri, Hüseyin Rafet, Hale, Şahin ve Ahmet KIRCALI’nın amcaları, Düzce Sanayii Çarşısı kurucularından;

Cenazesi bugün Düzce Hamidiye Camiinde kılınacak, Cuma ve cenaze namazından sonra merkez mezarlığına defnedilecektir.

TURGAY KAYAALP

Turgut KAYAALP ve Nurten AYDEMİR’in kardeşleri, Belediye Personelimiz;

Cenazesi bugün Kültür Mahallesi Fatih Camiinde kılınacak, ikindi ve cenaze namazından sonra Şehitler Mezarlığına defnedilecektir.