15.02.2019 Su Analiz Raporu
| ARITILMIŞ SU | Tarih | 15.02.2019 | ||||||||
| Saat | 09:00 | 13:00 | 16:00 | |||||||
| ITASHY | BİRİM | |||||||||
| Tat | uygun | uygun | uygun | |||||||
| Koku | uygun | uygun | uygun | |||||||
| Bulanıklık | 1 | NTU | 1 | 1 | 1 | |||||
| Renk | 5 | Pt – Co | 5 | 5 | 5 | |||||
| Sıcaklık | 12/25 | oC | 9,8 | 10,1 | 10,7 | |||||
| İletkenlik | 2500 | μS/cm | 500 | 501 | 502 | |||||
| pH | 6,5/9,5 | 8,23 | 8,23 | 8,23 | ||||||
| Demir | 0,2 | mg/lt | 0,04 | 0,04 | 0,04 | |||||
| Mangan | 0,05 | mg/lt | 0,033 | 0,04 | 0,043 | |||||
| Alüminyum | 0,2 | mg/lt | 0,125 | 0,13 | 0,136 | |||||
| Bakiye Klor | 0,5 | mg/lt | 0,5 | 0,5 | 0,5 | |||||