“12 numaralı adam” izleyenleri mest etti

5 gün boyunca Boluluları tiyatroya doyuran “Tiyatro Festivali”nin finali oyuncu Erkan Kolçak Köstendil’in, ’12 Numaralı Adam’ adlı tek kişilik tiyatro gösterisi ile sona erdi.

Bolu Belediyesi tarafından 27 Mart Dünya Tiyatrolar Günü’ne özel düzenlenen “Tiyatro Festivali”nin 5’nci ve son günü muhteşem bir oyuna sahne oldu. “Vartolu” karakteri ile hafızalara kazınan ünlü oyuncu Erkan Kolçak Köstendil, “12 Numaralı Adam” adlı tiyatro oyunu ile Bolulu sanatseverlerle buluştu. Yediği hatalı gollerle yedek kulübesine mahkum olan ve hayatına dair birçok şeyi sorgulamaya başlayan bir kalecinin hikayesinin anlatıldığı 90 dakikalık tek kişilik gösteride Erkan Kolçak Köstendil, oyunculuğuyla salonu dolduran sanatseverden tam not aldı. Seyirciler, 2 bölümden oluşan gösterisinin ardından Köstendil’i ayakta alkışladılar.

Sanatçıya çiçeğini Meral Özcan verdi

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’ın eşi Meral Özcan ve Belediye Başkan Yardımcısı Rasim Özdemir de oyun bitimiyle, sahneye çıkarak ünlü oyuncuya çiçek ve teşekkür plaketi takdim etti.

“5 gün boyunca tiyatro düzenleyen tek belediyeyiz”

Belediye Başkanı Tanju Özcan’ın Haber Global TV’nin canlı yayın konuğu olması nedeniyle salondakilere hitap eden Başkan Yardımcısı Özdemir, 31 Mart 2019 yerel seçimlerinin 3’üncü yılına değinerek, “3 yıl önce bugün Boluluların teveccühleri ile T.C. Bolu Belediye Başkanı seçilen Sayın Tanju Özcan, o gece Bolu’da sanat, bilim, kazanacak demişti. Fakat pandemi nedeniyle sanatsal etkinliklere ara vermek zorunda kalmıştık. Ancak bu yıl Türkiye’de 27 Mart Dünya Tiyatrolar Günü dolayısıyla art arda 5 gün boyunca tiyatro etkinliği düzenleyen tek belediyeyiz. Sizler bir hafta boyunca şehrin sokaklarında sıra beklediniz. Bunun için sizlerden özür diliyoruz ama bizler tiyatro etkinliklerimizle sizleri sıra bekletmeye devam edeceğiz.”  diye konuştu.

T.C. Bolu Belediyesi
4442658 Whatsapp destek hattımıza hoşgeldiniz.

Mesaj için tıklayın.