1.11.2022 Vefat İlanları

TEVFİK AY

Yeniçağa İlçesi halkından, Merhum Natık AY’ın oğlu, Refik AY’ın ağabeyi, Namık ve Tarık AY’ın babaları, İl Genel Meclis Üyesi;

Cenazesi bugün Yeniçağa merkez Ayşe-Ali DALGIÇ Camiinde kılınacak, öğle ve cenaze namazından sonra Yeniçağa merkez mezarlığına defnedilecektir.

SELAHATTİN SAĞLAM

Çepni Köyü halkından, Nezaket SAĞLAM’ın eşi,  Sadettin SAĞLAM, Nezahat SÜRÜCÜ, Melahat ALICI’nın babaları;

Cenazesi bugün Çepni Köyü Camiinde kılınacak, öğle ve cenaze namazından sonra Çepni Köyü Mezarlığına defnedilecektir.

HASAN ÇAĞLI

Kıbrısçık İlçesi Yazıca Köyü halkından, Aktaş Mahallesinde ikamet eden, Songül YERLİKAYA, Secaattin, Serpil, Rafiye, Serkan ÇAĞLI’nın babaları, Merhume Ferize ÇAĞLI’nın eşi, Bolu Belediyesinden emekli;

Cenazesi bugün Aktaş Mahallesi Burhan Bey Camiinde kılınacak, ikindi ve cenaze namazından sonra Şehitler Mezarlığına defnedilecektir.

YILMAZ SÜREN

Alpağutbey Mahallesi halkından;

Cenazesi bugün Öksüz Tekke Camiinde kılınacak, öğle namazından sonra Alpağutbey Mezarlığına defnedilecektir.

RAMAZAN ERGİN

Mengen İlçesi halkından;

Cenazesi bugün Mengen merkez mezarlığına defnedilecektir.

MUSTAFA TÜRKER

Gerede İlçesi Yeşilvadi Köyü halkından;

Cenazesi bugün öğle namazından sonra köy mezarlığına defnedilecektir.

AYŞE KELEŞ

Yığılca İlçesi halkından;

Cenazesi bugün öğle namazından sonra Yığılca merkez mezarlığına defnedilecektir.

NİYAZİ YERLİ

Göynük İlçesi halkından;

Cenazesi bugün öğle namazından sonra Göynük merkez mezarlığına defnedilecektir.

KEMAL ÖZÇELİK

Mudurnu Taşkesti Beldesi Elmacık Gökören Köyü halkından;

Cenazesi bugün öğle namazından sonra köy mezarlığına defnedilecektir.

T.C. Bolu Belediyesi
4442658 Whatsapp destek hattımıza hoşgeldiniz.

Mesaj için tıklayın.