01.03.2020 Vefat İlanları

AYŞE ALPUT

Seben ilçesi Alpağut köyü halkından Hamiyet KOYUNOĞLU ve İnce SEZGİN’in anneler;

Cenazesi bugün Seben ilçesi Merkez camide kılınacak öğle ve cenaze namazı sonrası Seben ilçesi Alpağut köyü mezarlığına defnedilecektir.

FATMA YILDIZ

İlimizin Esnaflarından Yıldız Elektronik sahibi Hüseyin YILDIZ ve itimat Otomotiv Sahibi Yaşar YILDIZ’IN anneleri;

Cenazesi buğün Gerede ilçesi Davutbeyli köyü camisinde kılınacak ikindi ve cenaze namazı sonrası köy mezarlığına defnedilecektir.

ORHAN YILDIZ

Sağlık mahallesi halkından Müzeyyen ve Abdullah YILDIZ’ın oğlu Ümit ve Durmuş TÜRDÜ’nün damatları;

Cenazesi buğün  Kalıcı konutlar mahallesi camisinde kılınacak öğle ve cenaze namazı sonrası Şehitler mezarlığına defnedilecektir.

ELLEZ TÜRKMEN

İzzet Baysal Mahellesi halkından Ganime TÜRKMEN’in eşi Mustafa,Sadık,İsa ,(Merhum)Adem ve (Merhume) Şehri TÜRKMEN’in babaları ;

Cenazesi buğün İzzet Baysal Mahallesi Özayan Camisinde kılınacak ikindi ve cenaze namazı sonrası Şehitler Mezarlığına defnedilecektir.

HURİYE YAMAN

Köprücüler Köyü halkından (Merhum) Hasan YAMAN’ın eşi (Merhum) Bahattin ve Erol YAMAN’ın ve Fatma ASLAN’ın  annerleri,Saip,Sami ÇETİN ve Fatma YILMAZ’ın ablaları ;

Cenazesi buğün Köprücüler köyü camisinde kılınacak ikindi ve cenaze namazı sonrası köy mezarlığına defnedilecektir.