İmarethane Sosyal Tesisi yeni yüzüyle hizmete giriyor

Bolu Belediyesi tarafından 2008 yılında kurulan ve hayırseverlerin yardımıyla 10 yıldır Bolu’da bulunan ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza hizmet veren Bolu Belediyesi İmarethane Sosyal Tesisleri’nin, yenilenen yüzüyle 10 Ağustos Cuma günü açılışı gerçekleştirilecek.

‘Veren el ile alan eli birleştirdik’ sloganıyla 2008’den günümüze Bolu’da bulunan ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza her gün sıcak yemek, gıda, giyecek ve eşya yardımı yapan Bolu Belediyesi İmarethane Sosyal Tesisleri’nin, yenilenen yüzüyle 10 Ağustos Cuma günü Saat: 14.00’da açılışı gerçekleştirilecek.

Geçirdiği tadilat sonrasında vatandaşlarımıza daha modern bir ortamda daha konforlu bir hizmet verecek olan tesisin açılışına tüm halkımız davetlidir.