Hentbol Türkiye Kupası Beşiktaş’ın oldu

Bolu’nun ev sahipliği yaptığı Hentbol Erkekler Türkiye Kupası ‘Dörtlü Final’ karşılaşmaları sona erdi. Final maçında Beşiktaş Mogaz ile Göztepe karşı karşıya geldi. Karşılaşmanın ilk devresini 13-10 önde kapatan Beşiktaş Mogaz, maçı da 25-21 kazanarak Türkiye Kupasının sahibi oldu.

Maçın ardından düzenlenen kupa töreninde Beşiktaş Mogaz’a şampiyonluk kupası Türkiye Hentbol Federasyonu Başkanı Bilal Eyuboğlu ve Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz tarafından verildi. Siyah-Beyazlı takımın oyuncularına madalyalarını ise Yönetim Kurulu Üyesi Haydar Arslan ve Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz takdim etti.

Göztepe takımının madalyalarını da Bolu İl Jandarma Komutanı Nadir Çelik ve Bolu Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Şahin Ertem verdi.

Ödüllerini Sebenspor Kulüp başkanı Canip Demirer, Yöneticileri Bülent Oturak ve Rıdvan Aralantaş’ın verdiği final maçının en iyi 7’si ise şu isimlerden oluştu:

Kaleci: Yunus Özmusul (Göztepe)

Pivot: Tolga Özbahar (Beşiktaş Mogaz)

Orta Oyun Kurucu: Nemanja Pribak (Beşiktaş Mogaz)

Sağ Oyun Kurucu: Ramazan Döne (Beşiktaş Mogaz)

Sağ Kanat: Faruk Vrazalic (Beşiktaş Mogaz)

Sol Oyun Kurucu: Tuğberk Çatkın (Göztepe)

Sol Kanat: Mijo Tomic (Beşiktaş Mogaz)

En Değerli Oyuncu: Karim Hendawy (Beşiktaş Mogaz)