Festivalin ilk gün akşam etkinlikleri dolu dolu geçti

Bolu Belediyesi tarafından bu yıl 6.’sı gerçekleştirilen Marka Şehir Bolu ve Uluslararası Köroğlu Festivali’nin ilk gün akşam etkinlikleri dolu dolu geçti.

Marka Şehir Bolu ve 6. Uluslararası Köroğlu Festivali’nin muhteşem açılışının ardından ilk gün akşam etkinlikleri de dolu dolu geçti. Etkinlikler kapsamında ilk olarak yabancı halk dansları toplulukları tarafından gerçekleştirilen dans gösterileri izleyenlerden büyük alkış aldı.

Gecenin ilerleyen saatlerinde sahneye çıkan Sakarya Büyükşehir Belediyesi Kent Orkestrası’nın muhteşem konserini ise vatandaşlar coşku ile izledi.

Gecenin sonunda sahne alan Kültür ve Turizm Bakanlığı Ankara Devlet Türk Halk Müziği sanatçısı Nilgün Kızılcı ise söylediği birbirinden güzel türküler ile izleyenlere güzel bir akşam yaşattı.