Bolu Belediyesi’nden Ramazan boyunca 140 bin kişilik iftar

Bolu Belediyesi, Mübarek Ramazan ayı boyunca, Aşevi, mahalle iftarları ve Gönül Sofrası olmak üzere toplam 140 bin kişiyi iftar sofralarında buluşturdu.

Bolu Belediyesi, mahalle muhtarlarının ve sponsorların da desteği ile hemen hemen her mahallede Ramazan Ayı boyunca gerçekleştirdiği ‘Mahalle İftarları’, Aşevinde verilen iftar yemekleri ve Kadir Gecesi İzzet Baysal Caddesi’nde gerçekleştirilen Gönül Sofrasında toplam 140 bin kişiyi bir araya getirdi. Birlik ve beraberliğin daha da pekişmesi adına hazırlanan iftar sofralarında hemen hemen Bolu nüfusu kadar vatandaşımız hep birlikte oruç açtı.

Bunun yanında Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’ne bağlı İmarethane Sosyal Tesisleri’nden de Ramazan ayı boyunca ihtiyacı olan 648 aile yaklaşık 5 bin kişiye gıda ve giyim yardımı yapıldı.