Bolu Belediyesi Zabıta Müdürlüğü’nden üretim işletmelerine ruhsat ve hijyen denetlemesi

Bolu Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekiplerince üretim işletmelerine yönelik son bir ay içerisinde yapılan denetimlerde 204 işyeri denetimden geçti.

Bolu Belediyesi Zabıta Müdürlüğü, yaz aylarında üretim işletmelere yönelik denetimlerini sıklaştırdı.

Halk sağlığının ön planda tutulduğu denetimler kapsamında zabıta ekipleri, son bir ayda il merkezinde faaliyet gösteren lokanta, pastane, çiğköfte salonu gibi 204 üretim işletmesini denetledi.

Rutin denetimlerde ekipler, eksiklikleri bulunan veya şartları uymayan işletmelere mevzuatlar çerçevesinde işlem yaparak, ilgili noksanlıkların giderilmesi için işletme sahiplerine süre verdi.

Haber: Hakan KAPUCU