Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz: “Ramazan’ın manevi ikliminin tüm dünyaya huzur getirmesini diliyorum”

Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, Ramazan ayının başlangıcı dolayısıyla yayımladığı mesajda “Ramazan-ı Şerif’in manevi ikliminin tüm dünyaya sirayet etmesini; İslam coğrafyasında yaşanan acıların, savaşların, zulümlerin ve ihtilafların sonlanmasına vesile olmasını Cenab-ı Hak’tan niyaz ederim” dedi.

Başkan Yılmaz’ın mesajı şöyle:

“On bir ayın sultanı, bereket ve rahmet ayı Ramazan’ın gelişinin heyecanı içindeyiz. Bu gece ilk teravih namazı ile başlayıp ilk sahur ile devam edeceğimiz mübarek Ramazan’ın manevi ikliminin tüm dünyaya barış ve huzur getirmesini diliyorum. Rabbim herkese mazlumlarla dayanışma, yardımlaşma ve kardeşlik bağları güçlendiren oruç ibadetini hakkıyla idrak etmeyi nasip etsin. Ramazan-ı Şerif’in İslam coğrafyasında yaşanan acıların, savaşların, zulümlerin ve ihtilafların sonlanmasına vesile olmasını; iyilik ve refah için edilen tüm duaların kabul görmesini Cenab-ı Hak’tan niyaz ederim.”