Belediye Başkanı Yılmaz, Mimar İzzet Baysal Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileriyle söyleşi yaptı

Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, Mimar İzzet Baysal Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileriyle söyleşi gerçekleştirdi. Keyifli söyleşide Yılmaz, öğrencilere kendi okul yıllarını ve başarı öyküsünü anlattı, Bolu’nun gelecek hedeflerini ile ilgili bilgiler verdi ve soruları yanıtladı.

Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, “Başkan Gençlerle Buluşuyor” söyleşileri kapsamında, Mimar İzzet Baysal Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileriyle bir araya geldi. Öğrencilerle yapacağı söyleşi için Çarşamba günü saat 14.00’de Mimar İzzet Baysal Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’ne gelen Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, burada Okul Müdürü Zekeriya Öztürk, öğretmenler ve öğrenciler tarafından çiçeklerle karşılandı.

Başkan Alaaddin Yılmaz, daha sonra konferans salonuna geçti ve öğrencilerle keyifli bir söyleşi gerçekleştirdi.

Gençlere nasihatlerde bulundu

Söyleşide öğrencilere kendi yaşam öyküsünü anlatan Başkan Yılmaz, zor şartlar altında okumasına rağmen kendisine destek olan öğretmenleri sayesinde bu günlere geldiğini söyledi. Yılmaz, öğrencilere nasihatlerde bulunarak kendilerini çok iyi yetiştirmelerini ve öğretmenleri ile iyi ilişkiler kurmalarını istedi.

Vizyon projeleri anlattı

Keyifli söyleşide Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, şehrin gelecek hedefleriyle ilgili de konuştu. Bolu’nun turizm, spor, üniversite ve sağlık şehri olacağını vurgulayan Yılmaz, bu hedefler doğrultusunda çalışmaların kararlılıkla devam ettiğini belirtti. Gölcük projesi, Büyüksu projesi, stadyum yeri projesi, Kuruçay projesi ve Köroğlu Parkı gibi Bolu’nun pek çok vizon projesinin detaylarını öğrencilerle paylaşan Yılmaz, ayrıca şehrin gelecek planlamasının hazır olduğunu, gelecekte hangi kurumun nerede yer alacağını belirlediklerini söyledi.

Hayvan Hastanesi büyük alkış aldı

Okulda görevli bayan öğretmenlerden biri de Başkan Yılmaz tarafından projelerin ve çalışmaların anlatıldığı esnada söz istedi. Hayvansever olduğunu belirten bayan öğretmen, Bolu Belediyesi Hayvan Hastanesi Doğal Yaşam, Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezi’nin Türkiye’nin en seçkin hayvan dostu merkezlerden olduğunu ifade ederek, Başkan Yılmaz ve emeği geçenleri tebrik etti. Hayvansever öğretmenin bu sözleri salonu dolduran öğrencilerden büyük alkış aldı. Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz da öğretmenin hayvanlar konusundaki hassasiyeti dolayısıyla kutladı.

Kişisel telefon numarasını verdi

Başkan Yılmaz, daha sonra kendisine yöneltilen soruları da yanıtladı. Tüm soruları içtenlikle cevaplayan Yılmaz, ayrıca öğrencilere kişisel cep telefonu numarasını vererek, herhangi bir dertleri olması durumunda kendisini rahatlıkla arayabileceklerini belirtti. Öğrenciler ise Başkan Yılmaz’ın numarasını rehberlerine kaydederek, Başkan Yılmaz’a söyleşisi ve samimiyeti için teşekkür ettiler.

Haber/Fotoğraf: Hakan KAPUCU

Kamera/Montaj: Oğuzhan YALINIZ