Başkan Yılmaz’dan 7 hastaya ‘geçmiş olsun’ ziyareti

Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz sağlık sorunları bulunan 7 kişiyi evlerinde ziyaret etti.

Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz 2009 yılından beri aralıksız sürdürdüğü hasta ziyaretlerine bu hafta 7 kişinin kapısını çalarak devam etti.

Halkla İlişkiler Müdürlüğü’nce organize program dahilinde ziyarette bulunduğu hastalara ‘acil şifalar’ dileyen ve herhangi bir ihtiyaçlarının olup olmadığını soran Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, devletin tüm kurumlarıyla vatandaşının yanında olduğunu belirtti.

Başkan Yılmaz, ailelerden gelen çeşitli taleplerin yerine getirilmesi için kendisine eşlik eden ilgili belediye çalışanlarına talimat verdi.

Ayrıca Başkan Yılmaz’a eşlik eden heyetteki diğer kurum temsilcileri de hastaların şikâyetlerini dinleyerek, ailelere maddi durumları hakkında sorular yöneltti.

Gerçekleşen ziyaretlerde Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz’a Bolu Kamu Hastaneler Başkanı Şevki Erkal, İzzet Baysal Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi Başhekimi Taner Laçin, AİBÜ Tıp Fakültesi Başhekim Yardımcısı Ali Can Önal, Kızılay Bolu Şubesi Başkanı Muhsin Kınacı, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdür Vekili Fazilet Çobanoğlu, AK Parti İl Kadın Kolları Başkan Vekili Canan Akbay, İl Yönetim Kurulu Üyesi Emine Aydemir, Merkez İlçe Sosyal Politikalar Başkanı Sema Yeşilbağ ve Bolu Belediyesi kurum doktoru Gülsüm Öncü eşlik etti.