Başkan Yılmaz mahalle muhtarları ile bir araya geldi

Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, her ay gerçekleştirdiği muhtarlar toplantısına Gölyüzü Mahallesi’nde devam etti.

Bolu Belediyesi Muhtarlık İşleri Müdürlüğü tarafından her ay düzenli olarak organize edilen muhtarlar toplantısı son olarak Gölyüzü Mahallesi Muhtarı Mustafa Sağlam’ın daveti üzerine Atatürk Orman Parkı’nda gerçekleştirildi. Toplantıya Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, Bolu Belediye Başkan Yardımcıları Emine Davarcıoğlu ve Zerrin Biçen, daire müdürleri ve mahalle muhtarları katıldı.

Toplantı, Bolu Belediyesi tarafından yapılan ve inşaatı devam eden Uluslararası Köroğlu Parkı’ nın sunumu ile başladı. Sunumda park ile ilgili muhtarlara detaylı bilgiler verilerek muhtarların sunum hakkındaki soruları yanıtlandı. Sunumun ardından toplantıya katılanlara 4 Mevsim Bolu filmi izlettirildi.

Toplantının devamında muhtarlara, Bolu Belediyesi çalışmaları hakkında Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz tarafından bilgi verildi. Toplantının sonunda Başkan Yılmaz, muhtarlardan gelen soruları da yanıtladı.