Başkan Yılmaz 19 Mayıs kutlamalarına katıldı

19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı, tüm Türkiye’de olduğu gibi ilimizde de çeşitli etkinliklerle kutlandı.

Mustafa Kemal Atatürk’ün gençlere armağan ettiği 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı, tüm yurtta olduğu gibi ilimizde de çeşitli etkinliklerle kutlandı. Kutlamalar çerçevesinde ilk olarak Kent Meydanı’nda bulunan Atatürk Anıtı’na çelenk sunumu gerçekleştirildi.

Programın devamında saygı duruşunda bulunularak İstiklal Marşımız okundu. Atatürk Anıtı’nda gerçekleştirilen program Şahin Ertem’in günün anlam ve önemine değindiği konuşması ve ardından gerçekleştirilen halk oyunları gösterileri ile sonra erdi.

Etkinlikler daha sonra Atatürk Orman Parkı’nda devam etti. Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde bulunan spor branşlarında faaliyet gösteren sporcuların açtığı stantları gezen Bolu Valisi Aydın Baruş, Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz ve beraberindeki protokol üyeleri, sporcular tarafından sergilenen gösterileri izleyerek hepsi birbirinden başarılı gençleri tek tek kutladı.

Etkinlik kapsamında Bolu Valisi Aydın Baruş ve Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, masa tenisi ve badminton oynayıp tuğla kırdılar.