Heidi Live Show Çocuk Müzikali

Yurt dışında izleyici rekorları kıran, Heidi ve Arkadaşları çocuklarla buluşuyor!

Çocuklarınızla birlikte harika bir etkinliğe davetlisiniz.

Arı Maya, Viki ve Lili, Heidi için hediye olarak, guguklu bir saat hazırlamak isterler. Ancak guguklu saatteki çarkların eksik olmasından dolayı guguk kuşu bir türlü çıkmaz ve her biri kaybolan çarkların bulunması İçin Lili’ye yardım eder.

Arkadaşlığı, yardımseverliği, birlik ve beraberlikle her şeyin üstesinden gelinebileceğini konu alan, müzikal tarzıyla hem eğlendiren hem de öğreten Heidi’nin bu macerasında buluşmaya hazır mısınız?

Tüm ailenizle bu muhteşem gösteriyi izleyebilir ve eğlenebilirsiniz.

– Etkinlik alanına gelirken Aşı Kartı veya en geç 48 saat öncesinden yapılmış PCR test sonucunuzu yanınızda bulundurmanızı rica ederiz. Aşı Kartı veya PCR sonucu olmayan misafirlerimiz etkinlik alanına kabul edilemeyecektir. Uygulanacak kuralların detaylarına “Coronavirüs-Covid-19-Hakkında-Bilgilendirme” sayfasından ulaşabilirsiniz.
– Katılımcılar/izleyiciler Covid-19 kapsamında alınan kurallara uymalıdır.
– 2 yaş ve üzeri bilete tabidir.
– 2 yaş ve üzeri çocukların etkinliği ailelerinin kucağında izlemesi o çocuklariçin bilet alınmayacağı anlamına gelmemektedir.

günler

saatler

dakikalar

saniyeler

Saatlik Program

28.01.2022

Oca 28 2022

Zaman

Yer

Necip Fazıl Kültür Merkezi
İzzet Baysal Cad. Belediye Binası
T.C. Bolu Belediyesi
4442658 Whatsapp destek hattımızdan bize ulaşabilirsiniz.

Mesaj atmak için tıklayın.