Grup Abdal

Özgün müziğin şüphesiz en sevilen isimlerinden Grup Abdal, sevenleriyle buluşuyor.

– Etkinlik alanına gelirken Aşı Kartı veya en geç 48 saat öncesinden yapılmış PCR test sonucunuzu yanınızda bulundurmanızı rica ederiz. Aşı Kartı veya PCR sonucu olmayan misafirlerimiz etkinlik alanına kabul edilemeyecektir. Uygulanacak kuralların detaylarına “Coronavirüs-Covid-19-Hakkında-Bilgilendirme” sayfasından ulaşabilirsiniz.
– Katılımcılar/izleyiciler COVID-19 kapsamında alınan kurallara uymalıdır.
– Katılımcılar/izleyiciler alana girerken muhakkak maske takmalı ve etkinlik süresince maskelerini çıkarmamalıdır. Maske takma konusunda gereken hassasiyeti göstermeyenler uyarılmalıdır. Maske takmamakta ısrar edenler etkinlik alanı dışına çıkartılmalıdır.
– Sosyal mesefa kurallarına uygun şekilde hazırlanan oturma düzeni ile etkinlik gerçekleşecektir.
– 8 yaşından küçük çocuklar etkinliğe alınmamaktadır.
– 8 yaş ve üzeri bilete tabidir.

The event is finished.

Ara 17 2021
Expired!

Zaman

Yer

Necip Fazıl Kültür Merkezi
İzzet Baysal Cad. Belediye Binası
T.C. Bolu Belediyesi
4442658 Whatsapp destek hattımızdan bize ulaşabilirsiniz.

Mesaj atmak için tıklayın.