Charlie’nin Çikolata Fabrikasında

Pedagog onaylı müzikli çocuk oyunu Charlie’nin Çikolata Fabrikasında, izleyicisiyle buluşuyor.

Dünyanın en ünlü çikolatacısı olan Bay Wonka, biletleri  bulan  çocuklara  daha önce kimsenin görmediği fabrikasını gezdirmeye karar verir. Bu fabrikada düzenlediği yarışmada birinci olan çocuğa da kimsenin bilmediği bir büyük ödül vardır. Diğer çocuklar biletleri  bulmak için farklı yollar denerken Charlie tamamen şans eseri bileti bulur ve macera başlar.

Çocuklarınızın eşlik ederek eğleneceği oyunda beş farklı çocuğun yarışmadaki hallerine, büyükbabanın sevgisine ve Bay  Wonka’nın danslarına şahit olacaksınız.

Yazan: Sinem ŞAHİN
Yöneten: Enes DANIŞ
Işık tasarım: Ayhan TAZEOĞLU
Afiş: Kerim LETİFOĞLU
Koreografi: Sinem ŞAHİN
Oyuncular: Enes DANIŞ, İrem UĞURAL, Cem BAYURGİL , Şerife LETİFOĞLU, Uğurcan GÜNGÖR

– Etkinlik alanına gelirken Aşı Kartı veya en geç 48 saat öncesinden yapılmış PCR test sonucunuzu yanınızda bulundurmanızı rica ederiz. Aşı Kartı veya PCR sonucu olmayan misafirlerimiz etkinlik alanına kabul edilemeyecektir. Uygulanacak kuralların detaylarına “Coronavirüs-Covid-19-Hakkında-Bilgilendirme” sayfasından ulaşabilirsiniz.
– Katılımcılar/izleyiciler COVID-19 kapsamında alınan kurallara uymalıdır.
– Katılımcılar/izleyiciler alana girerken muhakkak maske takmalı ve konser süresince maskelerini çıkarmamalıdır. Maske takma konusunda gereken hassasiyeti göstermeyenler uyarılmalıdır. Maske takmamakta ısrar edenler etkinlik alanı dışına çıkartılmalıdır.
– Her yaş çocuk bilete tabidir.

The event is finished.

Saatlik Program

02.02.2022

Çarşamba günü
Çarşamba Günü

Şub 02 2022
Expired!

Zaman

Yer

Necip Fazıl Kültür Merkezi
İzzet Baysal Cad. Belediye Binası
T.C. Bolu Belediyesi
4442658 Whatsapp destek hattımızdan bize ulaşabilirsiniz.

Mesaj atmak için tıklayın.