Sagopa Kajmer

Yunus Özyavuz, bilinen sahne adıyla Sagopa Kajmer, Bolu Necip Fazıl Kültür Merkezi sahnesinde rap müzik severlerle biraraya geliyor.
– Etkinlik alanına gelirken Aşı Kartı veya en geç 48 saat öncesinden yapılmış PCR test sonucunuzu yanınızda bulundurmanızı rica ederiz. Aşı Kartı veya PCR sonucu olmayan misafirlerimiz etkinlik alanına kabul edilemeyecektir. Uygulanacak kuralların detaylarına “Coronavirüs-Covid-19-Hakkında-Bilgilendirme” sayfasından ulaşabilirsiniz.
– Sosyal mesefa kurallarına uygun şekilde hazırlanan numarasız bistro düzeni ile etkinlik gerçekleşecektir.
– Etkinlik girişinde bilet kontrolü yapılacaktır, biletinizi telefondan göstermeniz gerekmektedir.
– Katılımcılar/izleyiciler COVID-19 kapsamında alınan kurallara uymalıdır. – Katılımcılar/izleyiciler alana girerken muhakkak maske takmalı ve etkinlik süresince maskelerini çıkarmamalıdır. Maske takma konusunda gereken hassasiyeti göstermeyenler uyarılmalıdır. Maske takmamakta ısrar edenler etkinlik alanı dışına çıkartılacaktır.
– Organizatör firma, misafirlere rahatça eğlenebilecekleri bir ortam sunabilmek için mekan girişinde uygun görmediği kişileri kapıda bilet iadesi yaparak içeri almama hakkına sahiptir.
– Kayıp veya unutulan biletler için yeniden basım / teslimat yapılmayacaktır. Etkinlik mekanına giriş esnasında biletinizi ibraz etmeniz zorunludur.
– İade veya değişiklik yapılmayacaktır.

The event is finished.

Ara 29 2021
Expired!

Zaman

Yer

Necip Fazıl Kültür Merkezi
İzzet Baysal Cad. Belediye Binası
T.C. Bolu Belediyesi
4442658 Whatsapp destek hattımızdan bize ulaşabilirsiniz.

Mesaj atmak için tıklayın.