Çelik: “Bolu’da güçlü bir ekonominin yeşerdiğini gördüm”

Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakan Yardımcısı Çelik’ten Bolu’ya selam var

Bolu’nun lezzeti ve şifası ile meşhur yöresel lezzeti Kızılcık Tarhanası’nın coğrafi işaretli ürün olarak tescillendiği Türk Patent ve Marka Kurumu’ndaki törenin ardından düzenlenen sergide Bolu standını ziyaret eden Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakan Yardımcısı Hasan Ali Çelik, Bolu’ya selam göndererek, “Bolu’da yaşamak esasında bir ayrıcalık ve keyif. Ekonomi olarak, sanayilerinde ayrı bir gelişme gördüm. Bolu’da güçlü bir ekonomin yeşerdiğini gördüm. Belediye Başkanımız başta olmak üzere emek verenleri kutluyorum” dedi.

“Bolu’ya selam olsun”

Ankara’da gerçekleştirilen ‘Coğrafi İşaret Tescil Belgesi Takdim Töreni’nde Bolu yöresel ürünlerinin yer aldığı standı ziyaret eden Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakan Yardımcısı Hasan Ali Çelik, Bolu Belediye Başkan Yardımcısı Alaaddin Yılmaz ile keyifli bir sohbet gerçekleştirdi. Bolu yöresel ürünlerini inceleyen ve Kızılcık Tarhanası’nın tadına bakan Bakan Yardımcısı Çelik, Bolu’nun ekonomik ve sosyal anlamda hızla gelişme kaydettiğini belirterek şunları söyledi:

“Ben Sakaryalıyım. Komşu ilimiz Bolu’nun çok temiz bir tabiatı var. Doğası imrenilecek bir doğa. Yemyeşil bir kent, suları dupduru. Gölleri, dereleri ve ormanları var. Bolu’da yaşamak esasında bir ayrıcalık ve keyif. Ekonomi olarak, sanayilerinde ayrı bir gelişme gördüm. Bolu’da güçlü bir ekonomin yeşerdiğini gördüm. Tavuk üretimi, el sanatları ve turizmin beraberinde, Organize Sanayi Bölgeleri’nin çok iyi olduğunu gördüm. Bolu’nun gelişmekte, kalkınmakta, büyümekte olduğunu, Belediye Başkanımız, milletvekillerimiz, bölgenin siyasi aktörleri ve sivil toplum kuruluşlarının iyi yolda ilerlediklerini görüyorum. Burada, bu stantta da Kızılcık Tarhanası’nı gördüm. Emek verenleri, Belediye Başkanımız başta olmak üzere dernek yöneticilerini kutluyorum. Bolu’ya selam olsun.”