Bolu’yu gururlandıran derece Bolu Belediyespor Bisiklet Takımı’ndan geldi

Mersin’de düzenlenen Birinci Etap Puanlı Yol Yarışları’nda Türkiye ikincisi olan ve Avrupa ve Dünya Şampiyonlukları’na hazırlanan beş Bolu Belediyespor Bisiklet Takımı Sporcuları, Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz’ı, Belediyespor Kulüp Başkanı Engin Alemdar ve Amatör Şube Sorumlusu Erdem Yılmaz ile birlikte başkanlık makamında ziyaret etti.

2018 yılında kurulan, yaklaşık bir yıldır faaliyet gösteren ve yeni kurulmuş bir takım olmasına rağmen, başarılarıyla Bolu’yu gururlandıran Bolu Belediyespor Bisiklet Takımı, Birinci Etap Puanlı Yol Yarışları Yıldızlar ve Masterlar kategorilerinde gerçekleştirilen yarışlarda elde ettiği başarılarla yine gurur kaynağı oldu.

30 Ocak-2 Şubat tarihleri arasında Mersin’de düzenlenen Birinci Etap Puanlı Yol Yarışları Yıldızlar Kategorisi’nde Bayram Yerlikaya ikinci olurken, Masterlar Kategorisi’nde Volkan Arslan birinci ve üçüncülük elde etti.

Ayrıca, yeni kurulan bir takım olmasına rağmen başarılarına her geçen gün bir yenisi daha ekleyen Bolu Belediyespor Bisiklet Takımı, Avrupa ve Dünya Şampiyonlukları’na hazırlanmak için 5 sporcuyu Milli Takım Kampı’na gönderdi.

Bolu Belediyespor Bisiklet Takımı Sporcuları tarafından düzenlenen ziyaretin sonunda Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, başarılarından dolayı sporculara hediye takdim etti.