Bolu’yu gururlandıran davranışlar ‘Merhamet ve Emek Ödülleri’ne layık görüldü

Bu yıl ilk defa gerçekleştirilen ‘Merhamet ve Emek Ödülleri’nde , Bolu’da merhametin timsali olarak addedilen iki davranış da ödüle layık görüldü.

Ankara’da yerel yayın yapan Başkent Postası gazetesi tarafından bu yıl birincisi düzenlenen ‘Merhamet ve Emek Ödülleri’, 6 Şubat Çarşamba günü Ankara’da gerçekleştirildi. Programa

Bolu Belediye Başkan Yardımcısı Emine Davarcıoğlu ve Bolu Belediyesi Kültür Sosyal İşler Müdürü Güler Mert, Engelli Koordinasyon Sorumlusu Ayla Yaşar, Umutevi Sorumlusu Psikoterapist Beyza Sönmezel ve ödüle layık davranışlara sahip iki aile katıldı.

Rüyasında Gördü, Çocuğu Gibi Sahiplendi

Rüyasında gördüğü uzaktan akrabası 67 yaşında Alzheimer hastası Sezai Çetinkaya’ya 7 yıldır çocuğu gibi bakan Bolulu Hacer Saltan, ilki düzenlenen ‘Merhmet ve Emek Ödülleri’ kapsamında gerçekleştirilen programda ödülünü aldı.

Ölen Kardeşinin Çocukları Ona Emanet

Bir yıl önce meme kanserinden dolayı vefat etmiş, işitme engelli Zeliha Damar’ın iki çocuğuna kol kanat geren, onlara şu hayatta tek sahip çıkan insan olarak, duyarlılığıyla göz dolduran Bolulu Güler Şahar, ‘Merhmet ve Emek Ödülleri’ kapsamında gerçekleştirilen programda ödülünü aldı.