Bolu Belediyesi Yerel Yönetimler Kitap ve Kültür Fuarına damga vurdu

15-17 Aralık tarihleri arasında Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayı’nda gerçekleşen Yerel Yönetimler Kitap ve Kültür Fuarına katılan Bolu Belediyesi, açtığı stantla ilgi odağı oldu.

Marmara Belediyeler Birliği tarafından Türkiye’de ilk kez düzenlenen Yerel Yönetimler Kitap ve Kültür Fuarı 15-17 Aralık tarihleri arasında İstanbul Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayı’nda gerçekleşti.

Türkiye’nin farklı illerinden 25 belediye, 25 yayınevi ve 17 sahafın stantlarının yer aldığı fuarın açılışını İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal yaptı.

Bolu Belediyesi de yerel yönetimlerin yayınlarının okuyucularla buluştuğu ve söyleşi, dinleti, sergi ve imza günü gibi çeşitli etkinliklerin düzenlendiği fuarda stant açarak Bolu’nun tanıtımına büyük katkı sağladı.

İBB Başkanı Uysal Bolu standını ziyaret etti

Fuarda çok sayıda kişinin ziyaret ettiği Bolu Belediyesi standını fuarın açılış gününde İBB Başkanı Mevlüt Uysal da ziyaret etti. Bolu Belediye Başkan Yardımcısı Emine Davarcıoğlu, İBB Başkanı Uysal’ı karşılayarak Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından hazırlatılan kültür yayınlarından armağan etti. Bolu’nun geçmişine ve geleciğine önemli katkılar sağlayan kültür yayınlarını ilgiyle inceleyen Uysal, yayınların büyük önem taşıdığını söyleyerek emeği geçenleri kutladı.

Bolu Belediyesi standının büyük ilgi gördüğü fuarda Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’nden Bolu Araştırmaları Merkezi Sorumlusu İsmail Şentürk ve Arif Önder ile Basın Yayın Birimi’nden İsmail Yaşmum görev yaparak, 3 gün boyunca binlerce kişiye Bolu ve Bolu Belediyesi ile ilgili bilgiler verdi.

Haber: Hakan KAPUCU

Fotoğraf: İsmail YAŞMUM