Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz’dan 8 hastaya ziyaret

Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, sağlık sorunları bulunan 8 kişiyi evlerinde ziyaret etti.

2009 yılından beri her hafta düzenli “hasta ziyaretleri” gerçekleştiren Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, anlamalı ziyaretlerini bu hafta da sürdürerek, sağlık sorunları bulunan 8 kişiyi ikamet ettikleri evlerinde ziyaret etti.

Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, Halkla İlişkiler Müdürlüğü’nce organize edilen ziyaretlerde, hastalarla ‘acil şifalar’ dileyerek, ihtiyaçlarının olup olmadığını sordu.

Ziyaretlerde ayrıca Sağlık İl Müdürlüğü, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü, Kızılay gibi kurumlar ile AK Parti teşkilatlarından oluşan hasta ziyaretleri heyeti de hastaların şikâyetlerini dinleyerek, ailelerin maddi durumları ve diğer ihtiyaçları hakkında bilgiler aldı.

Ziyaretlerde Başkan Yılmaz’a, Kızılay Şube Başkanı Muhsin Kınacı, İzzet Baysal Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi Hastanesi Başhekimi Taner Laçin, Sosyal Hizmet Merkezi Müdürü Seçkin Özgen ile AK İl Kadın Kolları Başkanı Arzu Güler, İl Yönetim Kurulu Üyesi Emine Aydemir ve Merkez İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Sema Yeşilbağ eşlik etti.

Haber/Fotoğraf: Hakan KAPUCU