Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz’dan 6 hastaya ziyaret

Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, sağlık sorunları bulunan 6 kişiye ‘geçmiş olsun’ ziyaretinde bulundu.

2009 yılından beri her hafta düzenli hasta ziyareti yapan Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, Halkla İlişkiler Müdürlüğü’nce organize edilen program dahilinde bu hafta sağlık sorunları bulunan 6 kişiyi evlerinde ziyaret etti.

Perşembe günü sabahtan gerçekleşen ziyaretlerde Yılmaz, yakından ilgilendiği hastalarla acil şifalar dilerken, yakınlarına da herhangi bir ihtiyaçlarının olup olmadığını sordu.

Başkan Yılmaz’a eşlik eden Sağlık İl Müdürlüğü, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü, Kızılay gibi kurumlar ile AK Parti teşkilatlarından oluşan hasta ziyaretleri heyeti de hastaların şikâyetlerini dinleyerek, ailelerin maddi durumları ve diğer ihtiyaçları hakkında bilgiler aldı.

Ziyaretlerde Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz’a Kamu Hastaneler Başkanı Şevki Erkal, Kızılay Şube Başkanı Muhsin Kınacı, İzzet Baysal Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi Hastanesi Başhekimi Taner Laçin, AİBÜ Tıp Fakültesi Başhekim Yardımcısı Ali Can Önal, Sosyal Hizmet Merkezi Müdürü Seçkin Özgen ile AK İl Kadın Kolları Başkanı Arzu Güler ve Merkez İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Sema Yeşilbağ eşlik etti.

Haber/Fotoğraf: Hakan KAPUCU