Başkan Yılmaz’dan on (10) hastaya geçmiş olsun ziyareti

Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, her hafta gerçekleştirdiği hasta ziyaretleri kapsamında bu hafta da on (10) hastayı evlerinde ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerinde bulundu.

Bolu Belediyesi Halkla İlişkiler Müdürlüğü tarafından her hafta organize edilen hasta ziyaretleri kapsamında bu hafta da on (10) hastayı evlerinde ziyaret eden Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, hastalara acil şifalar dileyerek, herhangi bir ihtiyaçlarının olmadığını sordu.

Bu haftaki ziyaretlerde Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz’a, İzzet Baysal Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi Başhekimi Taner Laçin, Sosyal Hizmetler Merkezi Müdürü Seçkin Özgen, Bolu Belediyesi Meclis Üyesi Canan Akbay, Bolu Belediyesi Kurum Doktoru Gülsüm Öncü, Kızılay Şube Başkanı Muhsin Kınacı ve AK Parti İl Yönetim Kurulu Üyesi Emine Aydemir de eşlik etti.