Başkan Yılmaz’dan 9 hastaya geçmiş olsun ziyareti

Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz her hafta gerçekleştirdiği hasta ziyaretleri kapsamında bu hafta da dokuz hastayı evlerinde ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerinde bulundu.

Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, her hafta gerçekleştirdiği ‘Hasta Ziyaretleri’ kapsamında bu hafta da dokuz (9) hastayı evinde ziyaret etti. Yılmaz, ziyaretlerinde hastalar ile yakından ilgilenerek hasta yakınlarından da hastaların durumları ile ilgili detaylı bilgiler alıp geçmiş olsun dileklerinde bulundu.

Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz’a bu haftaki ziyaretlerinde,  İl Sağlık Müdürlüğü Kamu Hastaneler Birliği Başkanı Şevki Erkal, Bolu İl Sağlık Müdür Yardımcısı Şerife Koçyiğit, İzzet Baysal Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi Başhekimi Taner Laçin, Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi Başhekim Yardımcısı Ali Can Önal, Kızılay Bolu Şube Başkanı Muhsin Kınacı, Bolu Belediyesi Kurum Doktoru Gülsüm Öncü ve AK Parti İl Yönetim Kurulu üyesi Emine Aydemir eşlik etti.