Başkan Yılmaz 7 aileyi ziyaret etti

Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz her hafta gerçekleştirdiği hasta ziyaretleri kapsamında bu hafta da yedi (7) hastayı evlerinde ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerinde bulundu.

Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, her hafta gerçekleştirdiği ‘Hasta Ziyaretleri’ kapsamında bu hafta da yedi (7) hastayı evinde ziyaret etti. Yılmaz, ziyaretlerinde hastalar ile yakından ilgilenerek hasta yakınlarından da hastaların durumları ile ilgili detaylı bilgiler alıp geçmiş olsun dileklerinde bulundu.

Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz’a bu haftaki  ziyaretlerinde,  İl Sağlık Müdürlüğü Kamu Hastaneler Birliği Başkanı Şevki Erkal, İzzet Baysal Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi Başhekimi Taner Laçin, Kızılay Bolu Şube Başkanı Muhsin Kınacı, Bolu Belediyesi Kurum Doktoru Gülsüm Öncü,  AK Parti İl Yönetim Kurulu üyesi Emine Aydemir, Merkez İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Sema Yeşilbağ, Ak Parti Kadın Kolları Yönetim Kurulu üyesi Meral Çelikateş Arslan eşlik etti.