14.02.2019 Vefat İlanları

İSMAİL DEĞERCAN

Dörtdivan ilçesi Bünüş köyü halkından, Şehit Zeynel DEĞERCAN’ın kardeşi, Zeynel DEĞERCAN’ın babası, Osman DEĞERCAN’ın amcası;

Cenazesi bugün Dörtdivan ilçesi Bünüş köyü caminde kılınacak öğle ve cenaze namazı sonrası köy mezarlığına defnedilecektir.

AYHAN YAYLALI

Borazanlar Mahallesi halkından, (merhume) Hayriye ve (merhum) Ahmet Taip YAYLALI’nın oğlu, Nuray YAYLALI’nın eşi, Oya MENEKŞE ve Mehmet Kaya YAYLALI’nın babaları, Ufuk MENEKŞE ve Meliha YAYLALI’nın kayınpederi, Berk MENEKŞE ve Ege MENEKŞE’nin dedeleri, emekli resim ve sanat tarihi öğretmeni;

Cenazesi bugün Kalıcı Konutlar caminde kılınacak öğle ve cenaze namazı sonrası Şehitler mezarlığına defnedilecektir.

ZÜLBİYE UZUN

Kıbrıscık ilçesi Köseler köyü halkından, (merhum) Nizamettin UZUN’un eşi;

Cenazesi bugün Kıbrıscık ilçesi Merkez camide kılınacak öğle ve cenaze namazı sonrası Köseler köyü mezarlığına defnedilecektir.

HATİCE ÇELİKER

Pirahmetler köyü halkından, Ayşe HORASAN, Mustafa ve Halit ÇELİKER’in anneleri;

Cenazesi bugün Pirahmetler köyü caminde kılınacak ikindi ve cenaze namazı sonrası köy mezarlığına defnedilecektir.